Διευθέτηση ωραρίου καθηγητών κλάδου ΠΕ04, ΠΕ12.10, ΠΕ12.08 και όσων διδάσκουν Φυσικές Επιστήμες σε σχολεία Βθμιας Εκπαίδευσης, για το σχολικό έτος 2014 – 2015

sissomatomata_nucleic-acid

Παρακαλούνται οι Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε συνεργασία με τους Σχολικούς Συμβούλους κλάδου ΠΕ04 και τους Υπευθύνους των Ε.Κ.Φ.Ε., να εισηγηθούν στους Διευθυντές των σχολείων αρμοδιότητάς τους μία μέρα την εβδομάδα, κατά την οποία, στο ωρολόγιο εβδομαδιαίο πρόγραμμα του σχολείου, οι καθηγητές των κλάδων ΠΕ04, ΠΕ12.10 και ΠΕ12.08 που διδάσκουν Φυσικές Επιστήμες να έχουν μάθημα μέχρι δύο συνεχόμενες ώρες, τις πρώτες ή τις τελευταίες διδακτικές. Έτσι, θα διευκολύνονται οι εκπαιδευτικοί να παρακολουθούν τις επιμορφωτικές συναντήσεις που οργανώνουν τα Ε.Κ.Φ.Ε. Ο χρόνος αυτός θα αξιοποιείται και από τους σχολικούς συμβούλους του κλάδου ΠΕ04, ώστε να μην προκαλείται απώλεια διδακτικών ωρών.

Παρακαλούμε για την άμεση ειδοποίηση των σχολείων ώστε να είναι εφικτή η έγκαιρη κατάρτιση του ωρολογίου προγράμματος.

Σημειώνεται επίσης ότι οργανωτικοί λόγοι επιβάλλουν, η παραπάνω ημέρα να μην είναι ίδια γιαόλα τα σχολεία σε διευθύνσεις με μεγάλο αριθμό σχολικών μονάδων, ώστε οι υπεύθυνοι των Ε.Κ.Φ.Ε. να διευκολύνονται στις μετακινήσεις και στον προγραμματισμό της υποστηρικτικής δράσης τους.

Τα Ε.Κ.Φ.Ε. οφείλουν να κοινοποιήσουν στο Τμήμα ΣΤ’ Μελετών της Δ/νσης ΣΕΠΕΔ σχετικά στοιχεία.

Δείτε το σχετικό έγγραφο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ! (Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση)