23ο Μαθητικό – Πολιτιστικό Φεστιβάλ Δήμου Ζωγράφου 2018

Για 23η συνεχή χρονιά, ο Δήμος Ζωγράφου θα πραγματοποιήσει, κατά το δίμηνο Μαΐου – Ιουνίου, το ετήσιο Μαθητικό – Πολιτιστικό Φεστιβάλ με τη συμμετοχή όλων των Δημοτικών Σχολείων, των Γυμνασίων και των Λυκείων της πόλης μας. Θα θέλαμε να σας τονίσουμε ότι, προκειμένου να γίνει έγκαιρα ο κατάλληλος προγραμματισμός για την επιτυχή διεξαγωγή του φεστιβάλ, πρέπει να μας αποστείλετε τις προτάσεις σας καθώς και τις ανάγκες για την υλοποίησή τους, στο e-mail του Γραφείου Επικοινωνίας : dhmos.zografou@gmail.com, συμπληρώνοντας τη συνημμένη αίτηση συμμετοχής, ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ έως και την Παρασκευή 30/3/2018.

Υπενθυμίζουμε ότι οι αθλητικές δραστηριότητες ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στο Μαθητικό Φεστιβάλ, διότι έχουν πλέον θεσπιστεί στο Δήμο μας οι Σχολικοί Αγώνες Α’ βάθμιας εκπαίδευσης με τη συμμετοχή των αθλητικών ομάδων των σχολείων, σε συνεργασία με τη σχολική σύμβουλο φυσικής αγωγής και τη Δ/νση Α’ βάθμιας εκπαίδευσης Α’ Αθήνας.

Όσα σχολεία επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο θα μπορούν, μετά από συνεννόηση με το γραφείο επικοινωνίας, να πραγματοποιήσουν και μία πρόβα, εκτός από την ημέρα της εκδήλωσής τους. Οι ημερομηνίες πραγματοποίησης των παραστάσεων και των προβών στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο θα καθοριστούν από τους υπεύθυνους της διοργάνωσης, με γνώμονα τις ανάγκες και τα προγράμματα των σχολείων, αφού συγκεντρωθούν τα αιτήματα και γίνει ανάλογη επεξεργασία τους. Το Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο θα είναι διαθέσιμο για τις εκδηλώσεις των σχολείων από την Παρασκευή 25/5/2018 έως και την Κυριακή 17/6/2018 διότι μετά θα χρειαστεί να διατεθεί για την διοργάνωση του “MUSIC NOW 2018”.

Συνοπτικά, λοιπόν, σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος θα αναλάβει, ανεξαρτήτως χώρου πραγματοποίησης των εκδηλώσεων, τα ακόλουθα:

  • Ηχοφωτιστική κάλυψη
  • Προσκλήσεις
  • Αφίσα – Πρόγραμμα – Έπαινοι
  • Παραδοσιακές Στολές
  • Κοστούμια
  • Ενοικίαση μουσικών οργάνων (για την κάλυψη συναυλίας μαθητών εφόσον χρειαστεί)

Διαβάστε ολόκληρο το έγγραφο του Δήμου Ζωγράφου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αρέσει σε %d bloggers: