Συμμετοχή των υποψηφίων στις εξετάσεις για Στρατιωτικές Σχολές και Σχολές Λιμενικού Σώματος 2020


Επισυνάπτονται οι εγκύκλιοι προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή υποψηφίων στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Στρατιωτικών Σχολών και των Σχολών Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων ακαδημαϊκού έτους 2020-2021, καθώς και οι αντίστοιχες προκηρύξεις τους.

Προκήρυξη Διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών Ανώτατων Στρατιωτικών Ιδρυμάτων και Ανωτέρων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών.

Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή των υποψηφίων στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Στρατιωτικών Σχολών ακαδημαϊκού έτους 2020-2021.

Προκήρυξη Διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021,με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή υποψηφίων στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Σχολών Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων με το σύστηματων Πανελλαδικών Εξετάσεων ακαδημαϊκού έτους 2020-2021.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αρέσει σε %d bloggers: