ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΤΟΥΣ 2022

Οι εξετάσεις των Eιδικών Μαθημάτων για τους υποψηφίους Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), οι οποίοι έχουν δηλώσει εξέταση σε ένα ή περισσότερα Ειδικά Μαθήματα, προκειμένου να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στην επιλογή για εισαγωγή το τρέχον έτος σε Σχολή ή Τμήμα για το οποίο απαιτείται εξέταση σε ένα ή περισσότερα ειδικά μαθήματα, θα διενεργηθούν από 18 μέχρι και 30 Ιουνίου.

Στις εξετάσεις του κάθε ειδικού μαθήματος δικαιούνται να λάβουν μέρος ΜΟΝΟ όσοι έχουν ήδη δηλώσει το συγκεκριμένο ειδικό μάθημα.

Ως ώρα έναρξης ορίζεται η 8:30 π.μ. για όλα τα ειδικά μαθήματα εκτός των Αγγλικών για το οποίο ορίζεται η 10:00 π.μ. και του Έλεγχου Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων για το οποίο ορίζεται η 16:30 μ.μ.

Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 8:00 π.μ. για όλα τα ειδικά μαθήματα εκτός: των Αγγλικών, για το οποίο πρέπει να προσέρχονται έως τις 9:30 π.μ. και του Έλεγχου Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων, για το οποίο πρέπει να προσέρχονται έως τις 16:00 μ.μ..

Στα επισυναπτόμενα έγγραφα μπορείτε να βρείτε τις απαιτούμενες πληροφορίες για τα εξής.

Α. Αναλυτικό Πρόγραμμα Εξετάσεων Ειδικών Μαθημάτων για τους υποψηφίους Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων.

Β. Εξεταστικά Κέντρα Αγγλικών (έχουν οριστεί από τις οικείες Δ/νσεις ΔΕ)

Γ. Εξεταστικά Κέντρα Ειδικών Μαθημάτων (σχέδιο – ξένες γλώσσες- μουσική)

Δ. Εξεταστικά Κέντρα υποψηφίων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες

Ε. Οδηγίες προς τους υποψηφίους.

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι για τους υποψηφίους του Σχολείου μας το ειδικό Εξεταστικό Κέντρο Αγγλικών είναι το 16ο Γενικό Λύκειο Αθηνών (Λαρίσης 47 & Πανόρμου, Αμπελόκηποι-11524, τηλ. 210-6911870) και για τους υποψηφίους με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες το συγκρότημα του 59ου Γενικού Λυκείου Αθηνών και του 59ου Γυμνασίου Αθηνών (Σεκούνδου 10, Τ.Κ. 11143 -Άνω Πατήσια).

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟ ΥΠΑΙΘ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ – ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ Δ.Δ.Ε. Α’ ΑΘΗΝΑΣ ΣΕ ΑΥΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΑΙΘ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αρέσει σε %d bloggers: