«Κύπρος, Ελλάδα, Ομογένεια: Εκπαιδευτικές Γέφυρες» – 4ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα – Διαγωνισμός

Συμμετοχές σχολικών μονάδων έως 5 Φεβρουαρίου του 2018

H Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, η Πρεσβεία της Κύπρου στην Ελλάδα – Μορφωτικό Γραφείο – Σπίτι της Κύπρου, το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) και το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Ελλάδος συνδιοργανώνουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα/ Διαγωνισμό: Κύπρος-Ελλάδα-Ομογένεια: εκπαιδευτικές γέφυρες.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές όλων των τάξεων Νηπιαγωγείων, Δημοτικών σχολείων, Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, Γυμνασίων, Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων της Ελλάδας, της Κύπρου και της Ομογένειας, δημοσίων και ιδιωτικών και τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Κυρίου Νίκου Αναστασιάδη, ενώ υλοποιείται με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας και του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου.

Το πρόγραμμα υλοποιείται για τέταρτη συνεχόμενη σχολική χρονιά με βασική επιδίωξη να αποτελέσει εκπαιδευτική «γέφυρα» ανάμεσα στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Ομογένεια και να ενδυναμώσει τη συνεργασία και την επικοινωνία ανάμεσα σε όλες τις μαθητικές κοινότητες του Ελληνισμού.

Ολόκληρο το έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας εδώ

Περισσότερες πληροφορίες και όροι συμμετοχής εδώ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ! (Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση)