ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Ζωγράφου στο πλαίσιο της Κοινωνικής Πολιτικής που υλοποιεί, συνεχίζει τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και για το εκπαιδευτικό έτος 2022-2023 προσφέροντας μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας στους μαθητές της Α, Β, Γ Λυκείου που οι οικογένειες τους αδυνατούν να ανταποκριθούν στις οικονομικές απαιτήσεις της πρόσθετης διδακτικής στήριξης.

            Το Κοινωνικό Φροντιστήριο στηρίζεται στη φιλοσοφία και στις αρχές της συλλογικότητας και αλληλεγγύης προς τις αδύναμες οικονομικά ομάδες της τοπικής κοινωνίας.

            Στους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα μαθητές θα παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ εκπαιδευτική βοήθεια και στήριξη από Εθελοντές Εκπαιδευτικούς.

            Πρόκειται να υλοποιηθούν θερινά τμήματα προετοιμασίας για τους μαθητές που θα φοιτήσουν στην Γ Λυκείου την επόμενη ακαδημαϊκή περίοδο και τα οποία θα λειτουργήσουν από 04 Ιουλίου έως 29 Ιουλίου.  Επίσης δίνεται η δυνατότητα εγγραφής των μαθητών και στα χειμερινά τμήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου που θα λειτουργήσουν από τον Οκτώβριο του 2022 για Α, Β & Γ Λυκείου.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΠΟ 14/06/2022 -2 4/06/2022

ΕΓΓΡΑΦΕΣ Α, Β, Γ ΛΥΚΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ  20/06/2022 – 29/07/2022

Απαραίτητη κατά την εγγραφή είναι η παρουσία του μαθητή και του κηδεμόνα και η προσκόμιση των εξής δικαιολογητικών:

    • Φωτοαντιγράφου Ενδεικτικού Ελέγχου (γραπτής & προφορικής βαθμολογίας)

    • Φωτοαντιγράφου πρόσφατου Εκκαθαριστικού Σημειώματος

    • Φωτοαντιγράφου Αστυνομικής ταυτότητας ή Διαβατηρίου και των δύο γονέων

    • Πιστοποιητικού Οικογενειακής Κατάστασης

    • Βεβαίωσης μόνιμης κατοικίας ή Λογαριασμού ΔΕΚΟ

Στην προσπάθεια αυτή σημαντική στήριξη αποτελεί η συνδρομή εθελοντών εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων, οι οποίοι με την εθελοντική προσφορά τους δείχνουν έμπρακτα την κοινωνική τους ευαισθησία και αλληλεγγύη. Όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντική εργασία για το σχολικό έτος 2022-2023 (θερινά-χειμερινά τμήματα) παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, αιτήσεις εγγραφής ή προσφοράς εθελοντικής εργασίας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου στο τηλέφωνο 210-7486267 καθημερινά 10:00 -15:00 (Διεύθυνση: Χ. Μούσκου 18, Πλατεία Κύπρου).

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

ΡΕΝΑ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ – ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αρέσει σε %d bloggers: