Handmade crafts lesson, peer-teaching / Event planning lesson

Εξαιτίας των ειδικών συνθηκών που επιβλήθηκαν λόγω της πανδημίας του COVID-19 οι δραστηριότητες του προγράμματος Erasmus+ συνεχίστηκαν διαδικτυακά από τα μέσα Μαρτίου 2020 και έπειτα. Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκαν μεταξύ άλλων δύο εξ αποστάσεως δραστηριότητες.

Η πρώτη αφορά τη διδασκαλία του μαθήματος handmade crafts σε μαθητές της Α’ Λυκείου τον Μάιο του 2020. Την παρουσίαση επιμελήθηκαν οι μαθήτριες Κωνσταντίνα Δημάκα, Β1 και Αλεξία Καλπάκη, Β2.  

Μπορείτε να δείτε την παρουσίαση εδώ.

Eπίσης, στη διάρκεια της παρουσίασης από τις μαθήτριες, προβάλαμε και το βίντεο που περιγράφει τις εργασίες μας για την κατασκευή κεραμικών σκευών στο εργαστήριο Coocoo Creations στον Βύρωνα Αττικής.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο.

Στη συνέχεια, τον Ιούνιο του 2020 υλοποιήσαμε πάλι εξ αποστάσεως το μάθημα για το θέμα Event planning and organizing. Στο θέμα αυτό συνεργαστήκαμε με τη διοργανώτρια εκδηλώσεων κα Χαρά Πυροβολάκη (Lagonissi Grand Resort), η οποία μας παρουσίασε διάφορους τύπους των κοινωνικών εκδηλώσεων και τα βήματα για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση μιας εκδήλωσης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ! (Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση)