Ηλεκτρονική υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου (Μ.Δ) και παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου (Π.Μ.Δ.) 2022

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώθηκε ότι οι διαδικασίες για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων (Μ.Δ. και Π.Μ.Δ) έτους 2022 ξεκινούν από την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022 και λήγουν τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022.

Οι υποψήφιοι επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση https://michanografiko.it.minedu.gov.gr/

Eπιλέγουν το Μηχανογραφικό Δελτίο (Μ.Δ) για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ή/ και το Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο (Π.Μ.Δ) για εισαγωγή στα Δημόσια ΙΕΚ. και συνδέονται με τη χρήση του προσωπικού κωδικού εξετάσεων και του προσωπικού κωδικού ασφαλείας τους (password).

Για οποιαδήποτε πληροφορία, υποστήριξη, ακόμα και χρήση υπολογιστή μπορούν να απευθυνθούν στο Σχολείο μας τις εξής ημέρες:

Δευτέρα 11, Τετάρτη 13, Παρασκευή 15 και Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022.

Όσοι υποψήφιοι δεν πρόλαβαν να αποκτήσουν password, μπορούν να απευθυνθούν στο Σχολείο τις παραπάνω ημέρες. Όσοι δε θυμούνται το password που ήδη είχαν αποκτήσει μπορούν είτε να απευθύνονται στο Λύκειo τις παραπάνω ημέρες είτε εναλλακτικά και εφόσον είχαν δηλώσει προσωπικό mail (κατά την απόκτηση του password), να ορίσουν νέο password μέσα από την εφαρμογή του ΜΔ με την επιλογή «Υπενθύμιση κωδικού ασφαλείας», χωρίς να μεταβούν στη σχολική μονάδα.

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες παρακάτω:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αρέσει σε %d bloggers: